65 ÉV TAPASZTALATRA ÉPÍTŐ MODERN ÉS INNOVATÍV FÖLDMÉRÉSI ÉS TÉRKÉPEZÉSI TECHNIKÁK, A TÉRINFORMATIKÁVAL FELRUHÁZOTT TÁRSADALMAK, KORMÁNYOK ÉS VÁLLALKOZÁSOK SZOLGÁLATÁBAN

SZOLGÁLTATÁSAINK

3D Város Modell

A 3D-s tervezés ma már ipari standardnak számít. A földmérés alkalmazkodott az igényekhez, a lézerszkennelés adta lehetőségeknek köszönhetően a 3D térképészet általánossá vált.

Kiterjesztett valóság

Még mindig kísérleti stádiumban lévő technológia, mely potenciálisan olyan mértékben átalakíthatja a világot, ahogy azt a számítógépek tették néhány évtizedel ezelőtt.

Klasszikus földmérés

A Geodézia Zrt. 65 év tapasztalattal rendelkezik földmérés terén és szolgáltatásunk a technológia fejlődésével lépést tartva érett meg, olyan előrelépések mellett, melyek nagyban felgyorsultak az elmúlt évtizedekben.

Térinformatikai rendszer

A térinformatikával felruházott döntéshozatali folyamatok jelentős szerepet játszanak számos olyan kihívás megoldásában, mint a fenntartható fejlődés. Új költségmegtakarítási lehetőségeket fedezhet fel egy adott környezetben zajló térbeli folyamat elemzésével.

Földradar

Földalatti közművek felismerése és téradatokkal való felruházása, illetve azok beépítése egy egységes közműnyilvántartási rendszerbe. A földalatti közművekről gyűjtött pontos információk segítik csökkenteni a hibalehetőségek mértékét, és költséghatékonyabb projektek megvalósuláshoz vezetnek.

LIDAR

A nagy területekről gyűjtött részletes adatok lehetővé teszik, hogy térinformatikailag megalapozott döntéseket hozzon és elérhesse céljait. Az árvíz-szimulációtól a biztonsági elemzésig, a Lidarral cégünk részletes téradatokat biztosít gyorsan és hatékonyan.

Kelet-Európa vezető földmérő cége

Fenntartható fejlődés

A térinformatika a fenntartható fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme

Minőségbiztosítás

A felmérés teljességét előírás szerint ellenőrizzük. ISO 9001 minőségbiztosítási, ISO 14001 környezetirányítási és ISO 27001 információbiztonsági irányítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket.

Széléskörű szakmai ismeretek

A földmérés számos területét lefedő szakmai tapasztalat

Hatékony terepi munka

A csúcstechnológia lehetővé teszi a gyors terepi munka végzését és az adatfeldolgozás mihamarabbi megkezdését

65 ÉV TAPASZTALAT

Több mint fél évszázada az állami és magán szervek szolgálatában

Kiemelkedő adatfeldolgozási kapacitás

A kizárólag adatfeldolgozással foglalkozó központunk gondoskodik róla, hogy minden kérése időben teljesüljön

65 ÉV TAPASZTALATRA ÉPÍTŐ MODERN ÉS INNOVATÍV FÖLDMÉRÉSI ÉS TÉRKÉPEZÉSI TECHNIKÁK, A TÉRINFORMATIKÁVAL FELRUHÁZOTT TÁRSADALMAK, KORMÁNYOK ÉS VÁLLALKOZÁSOK SZOLGÁLATÁBAN

Geodézia Zrt. 1149 Budapest, Bosnyák tér 5 Telefon: +36 1 363 6801, +36 1 220 8990