Társadalmi Hírek és a Sportnap eredményei!

-2016. szeptember 6.-án az Üzemi Tanács és a Szakszervezet Vezetősége közös tanácskozást tartott, melyre meghívta a Cég Vezetését is. Az összejövetel célja az volt, hogy a dolgozók tájékozódjanak a várható munka ellátottságról, a Cég jövőbeni elképzeléseiről. Brunbauer Ottó Vezérigazgató részletes tájékoztatást adott az eddigi eredményekről, a várható munkákról, a jövő céljairól. A dolgozók részére stabilitást igért. A többi meghívott Vezető is elmondta véleményét a szakterületével kapcsolatban. Majd az ÜT és SzV részéről felvetett kérdésekre, problémákra válaszoltak. A munkavállalói oldal képviselői fontosnak és szükségesnek tartják időnként, az ilyen jellegű összejöveteleket, melyet a munkáltatók is elismertek.

***

-2016.szeptemberében kapott tájékoztatást a Geodézia Sportkör a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, hogy a 2015 évi adóbevallások alapján az szja 1%-s felajánlása a Geodéziai Sportkör részére 37.069 Ft-t tesz ki.

Köszönjük mindazoknak akik részünkre ajánlották fel a személyi jövedelem adójuk 1%-t, és bízunk benne, hogy a jövőben is így tesznek.

A fenti összeget a hagyományos Geodéziai Sportnapokra használjuk fel.

***

-2016.szeptember 23.-án rendeztük meg a hagyományos Geodéziai Sportnapot, most Budapesten, a Zuglói Önkormányzat egyik sporttelepén.

Az öt sportág versenyeit reggel 8-kor kezdtük, 12 órától egy ízletes bogrács party következett, majd 13 órától folytatódtak a küzdelmek. Az eredményhirdetésre 18 órakor került sor. Ezután, egy a helyszínen sütött házi vegyes kolbászos vacsora következett, sörözés kíséretében.

A csodálatosan szép időben, a Cégünk részéről megjelent mintegy 80 fő, és a 6 társ- vállalkozóktól résztvevő 60 fő –úgy láttam – egy kellemes napot töltött el barátságban egyetértésben. Sajnos egy sport baleset is történt, a heves foci küzdelemben az egyik borsodi játékos –egyébként szabályos összeütközés során- rosszul esett, és sípcsont törést szenvedett. A jelen levő ügyeletes orvos azonnal intézkedett és bevitték a baleseti kórházba. Gyors felépülést kívánunk Neki.

A sportvetélkedőn a következő végeredmény született:

Mini foci I.hely Borsod II.hely  FÖMI III.hely Geodézia Kalocsa
Lábtenisz I.hely Komunálinfó II.hely  FÖMI III.hely  X-Droid
Lövészet   I.hely Geod Közp.Ig. II.hely Pécsi Geodézia III.hely Borsod
Kosár I.hely Geod.Budaörs II.hely Geod.Nyíregyháza III.hely Geod. Közp.Ig.
Ping-pong I.hely  FÖMI II.hely  Borsod III.hely  X-Droid
Összetett I.hely Borsod II.hely FÖMI III.Komunálinfó
Citromdíj  Geodézia Gyöngyös
Legjobb női versenyző Gálik Ágnes Komunálinfó Zrt.
Legjobb férfi versenyző Szabó Zsolt Geodézia Borsod Kft.
Marjay Gyula különdíja a legsportszerűbb csapatnak: Geodézia Zrt. Kalocsa

-2016.október 28.-án pénteken 16 órától a hagyományos Nyugdíjas Találkozót szervezzük meg a Geodézia Zrt. és jogelődje a BGTV-től nyugdíjba ment munkatársaink részére. / A meghívók most kerülnek postázásra. /