Kelet-Európa legnagyobb földmérési és térinformatikai cége

Fenntartható fejlődés

A térinformatika kulcs szerepet játszik a gazdasági növekedésben

Minőségbiztosítás

A felmérés teljességét előírás szerint ellenőrizzük. ISO 9001 minőségbiztosítási, ISO 14001 környezetirányítási és ISO 27001 információbiztonsági irányítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket.

Széles körű szakmai rálátás

Cégünk a földmérés szinte minden területével foglalkozott már

Minimális terepi munka

A csúcstechnológia lehetővé teszi a terepi munka gyors elvégzését és a feldolgozás mihamarabbi megkezdését.

65 Év földmérési tapasztalat

Több mint fél évszázada a cégek és állami szervek szolgálatában

Kiváló adatfeldolgozó kapacitások

Az adatfeldolgozó központunk garantálja, hogy mindent időben kap kézhez.

A Geodézia Zrt. az legnagyobb térinformatikai megoldásokat biztosító cég Európában. Az adatgyűjtésen túl, cégünk komplex, teljes körű, személyre szabott térinformatikai megoldásokat nyújt (az adatbázis építéstől a működtetésig), mely az európai piacon egyedülálló.

2014-ben kezdte működését az újonnan megalapított adatfeldolgozó központunk. A legmodernebb technikával van felszerelve és tapasztalt mérnökeink folyamatosan a különféle projektekhez kapcsolódó adatfeldolgozást végzik.

Szolgáltatásaink köre az úgy nevezett klasszikus földméréstől a a csúcstechnológiának számító 3D pontfelhő kivonatok készítéséig terjed, mely térbeli képet ad bármilyen objektumról, amely szükséges lehet a városi kerületek, épületek, közművek, közutak és vasutak tervezésében.

Méreteit tekintve, cégünk Európában az egyik legnagyobb. Ez szembe megy a nyugati piacok tendenciájával, hiszen azokon inkább a kis cégek jelenléte a jellemzőbb. Azonban cégünk mérete lehetővé teszi a földmérésben elérhető legmodernebb technológiák beszerzését. Az ebből származó technikai előnyünknek nagyban köszönhető, hogy olyan presztízs értékű munkákat nyerhettünk el, mint a Fiorano Modenese-i Ferrari teszt pálya felmérése.

A Geodézia Zrt. térinformatikában és térképészetben jelenleg piacvezető Magyarországon. Cégünk ISO 9001 QA és ISO 14001 EM minősítéssel rendelkezik.

Geodézia Zrt. 1149 Budapest, Bosnyák tér 5 Telefon: +36 1 363 6801, +36 1 220 8990