Szolgáltatásaink

3D térképezés és modellezés

A 3D-s tervezés ma már ipari standardnak számít. A földmérés alkalmazkodott az igényekhez, a lézerszkennelés adta lehetőségeknek köszönhetően a 3D térképészet általánossá vált.

Kiterjesztett valóság

Még mindig kísérleti stádiumban lévő technológia, mely potenciálisan olyan mértékben átalakíthatja a világot, ahogy azt a számítógépek tették néhány évtizedel ezelőtt.

Klasszikus földmérés

A Geodézia Zrt. 65 év tapasztalattal rendelkezik földmérés terén és szolgáltatásunk a technológia fejlődésével lépést tartva érett meg, olyan előrelépések mellett, melyek nagyban felgyorsultak az elmúlt évtizedekben.

Térinformatikai rendszer

A térinformatikával felruházott döntéshozatali folyamatok jelentős szerepet játszanak számos olyan kihívás megoldásában, mint a fenntartható fejlődés. Új költségmegtakarítási lehetőségeket fedezhet fel egy adott környezetben zajló térbeli folyamat elemzésével.

Földradar

Földalatti közművek felismerése és téradatokkal való felruházása, illetve azok beépítése egy egységes közműnyilvántartási rendszerbe. A földalatti közművekről gyűjtött pontos információk segítik csökkenteni a hibalehetőségek mértékét, és költséghatékonyabb projektek megvalósuláshoz vezetnek.

LIDAR

A nagy területekről gyűjtött részletes adatok lehetővé teszik, hogy térinformatikailag megalapozott döntéseket hozzon és elérhesse céljait. Az árvízszimulációtól a biztonsági elemzésig, a Lidarral cégünk részletes téradatokat biztosít gyorsan és hatékonyan.