Klasszikus földmérés

A civilizáció hajnala óta a földmérés fontos szerepet játszott a várostervezők, mérnökök és építészek tevékenységében. Az összetett infrastruktúra, mely társadalmaink számára előteret biztosít, nem létezhetne a mai fejlettségi szintjén a földmérés szerény, de igen fontos kérdésének megválaszolása nélkül, hogy pontosan “mi, hol van”.

A GNSS technológiák eljövetelével, a totál mérőállomással mérhető topográfiai pontok száma drámaian megnőtt. Továbbá, a GNSS technológiák maguk forradalmian új megoldást jelentettek földmérés végzésében, mert a mért pontok így már GPS koordinátával láthatóak el.

65 év földmérési tapasztalat

A Geodézia Zrt. 65 év tapasztalattal rendelkezik földmérés terén és szolgáltatásunk a technológia fejlődésével lépést tartva érett meg, olyan előrelépések mellett, melyek nagyban felgyorsultak az elmúlt évtizedekben. Mindemellett fontos kiemelni, hogy nincs olyan technológia, mely helyettesíteni tudja azt a problémamegoldó képességet, ami az évtizedek tapasztalatával kialakul. Büszkék vagyunk arra, hogy vannak kollégáink, kik már több évtizede a cégnél dolgoznak.

Az általános, minden egyéb felmérési munka problémamegoldással kezdődik. Különösen, hogy maga az adatgyűjtés menete is számos kihívás elébe állíthat minket. Szolgáltatásainkkal időben pontos információkhoz juthat, abban a formátumban, amiben szüksége van rá. Igényei szerint, több felmérő csapattal is felvonulhatunk, és szofisztikált eszközöket vethetünk be annak érdekében, hogy tervezési folyamatai a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg.