Mobil térképezési rendszer

A mobil térképezési rendszerek eljövetele előtt a közútfelmérés nehézkes és költséges feladat volt, hiszen a felmérni kívánt területet le kellett zárni, illetve az időjárásnak is megfelelőnek kellett lennie, hogy a földmérési csapatok felvonulhassanak.

A mobil térképezés valóban forradalmi előrelépés a közútfelmérés terén. Az eredeti munkaidő századrészére csökkentette le a terepi munka idejét és nem igényel több csapattal való felvonulást sem. A felmérés akár 80 km/h-ás sebességgel is végrehajtható a forgalom megzavarása nélkül.

Közúti felmérés a forgalom korlátozása nélkül

A gyűjtött adatok nem csak a statikus földmérés pontosságával rendelkeznek, hanem egyben azzal, hogy minden releváns topográfiai objektum felmérésre kerül, kizárva ezzel a felesleges újra-felmérések szükségességét. Szolgáltatásaink segítenek önnek a költség megtakarításban a projekt minden folyamatában, hiszen minden fontos és pontos információval rendelkezni fog a megfelelő időben, hibák nélkül, ezzel drasztikusan lecsökkentve az újbóli információ-igénylés szükségességét. A pontos és precíz információkra építve projektje – amennyire csak lehetséges – gördülékenyen valósulhat meg.

Továbbá, szolgáltatásaink ellátják minden olyan információval, mely specifikus problémák megoldásához lehet szükséges, mint például a kátyú vagy nyomvonal felmérés vagy akár az autópályatörzskönyv készítés. Mindez a forgalom megzavarása nélkül, az autópálya közlekedési sebességével történik meg.