Felszíni szkennelés

Mottónkra, miszerint behozzuk irodájába a valódi világot, legjobb példa a lézerszkennelési szolgáltatásunk. A legfőbb trend ügyfeleink iparágában az a 3D irányába való elmozdulás, amely esszenciális szolgáltatássá teszi a 3D lézerszkennelést, könnyű belátni, miért.

A lézerszkennelés kiemelkedő pontosságú megvalósulási felmérési eredményeket nyújt, mely érthető okokból fontos szolgáltatás az építőipar számára. Az átalakítások során a pontos információ elengedhetetlen a minőségi tervek készítéséhez. Természetesen ebből következik, hogy ha a tervezési rajzok a lehető legjobb minőségűek, akkor az átalakítási folyamatok maguk is a lehető leggördülékenyebben zajlanak, csökkentve ezzel a költségeket.

A precíz lézerszkennelés költséget takarít meg egy projekt minden fázisában

Más szemszögből nézve, szolgáltatásunk legjelentősebb része a rendkívül pontos információ a környezetről, melyet menedzselnie kell. Minden fentiekben említett folyamatban: tervezés, építkezés, nyomon követés sikere az adatok pontosságán alapszik. Tehát az információ menedzsment szempontjából szolgáltatásainkkal költségeket takaríthat meg, illetve tehermentesítheti magát a projekt teljes időtartama alatt, nemcsak egy specifikus esetben.

A felszíni szkennelés számos iparágban standard megoldást jelent a térinformatikai adatgyűjtésben, mert gyors, biztonságos és sokkal költséghatékonyabb, mint a klasszikus geodéziai módszerek. Ennek köszönhetően, részletes minőségellenőrzési politika folytatható minden építkezési projekt során.