Vízi felmérés

Innovatív hozzáállásunkhoz hűen, cégünk kifejlesztette a Geo-Panama vízidrónt, hogy a nehezen navigálható vízterületek is hatékonyan felmérhetőek legyenek. A drón, mely egy RTK GNSS vevővel és egy pontos ultrahang szonárral is fel van szerelve a sekély és mélyebb vizekben is egyaránt használható.

A kis méretének köszönhetően, olyan helyeken is képes méréseket végezni, melyek a víz sekélysége miatt már csónakkal sem megközelíthetőek. Továbbá, manőverezési képességeinek és csendes működésének köszönhetően a kieső részek is felmérhetőek a környezet megzavarása nélkül.

A Hidrográfia, mint számos más térképészeti tevékenység, a gazdasági növekedés kulcsát fedheti fel

Természetesen felmérési szolgáltatásaink nagyméretű vízfelületekre is vonatkoznak. Az adatok, melyeket szolgáltatunk, lehetővé teszik a rendkívül precíz hajózási térképek készítését, mellyel biztonságossá tehető a vízi közlekedés. A járható vízi utak felmérése nagy befolyással lehet a vízpart közösségek életére a fejlődő országokban. Különösen azért, mert a vízi utakon történő szállítás továbbra is az egyik legolcsóbb és legelérhetőbb formája az áruszállításnak.

A felmérési szolgáltatásaink potenciálisan a gazdasági növekedést képesek előmozdítani egy fejlődő országban, illetve szofisztikált vízi projektek támogatására is alkalmasak a fejlett országokban. Bárhol is legyen alkalmazva, gyakran a térinformatikában rejlik a gazdásági és üzleti növekedés mozgatórugója.